Košarka: Nibak bez finala

Izvor: NTV.rs, 12.Apr.2014, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarka: Nibak bez finala

U dvorani Osnovne škole „Dušan Radović“ u Duvaništu počeo je finalni turnir Juniorske lige Srbije u košarci. Ekipa niškog Nibaka nije uspela da se plasira medju četiri najbolja tima, pošto je u čevtrtfinalu izgubila od ekipe Zemuna rezultatom 78 : 69.
U ostalim mečevima Mladost iz Čačka pobedila je Vršac 81 : 60, Crvena zvezda užičku Slobodu 83 : 61, a >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << Partizan Mega Vizuru 75 : 62. Polufinalne utakmice su na programu su danas. U 16 i 30 sastaju se Mladost – Crvena zvezda, a od 19 časova snage će odmeriti Partizan i Zemun.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarka: U finalu juniori Partizana i Crvene zvezde

Izvor: NTV.rs, 12.Apr.2014

Mladi košarkaši Partizana i Crvene zvezde igraće u finalu Juniorskog prvenstva Srbije. . Partizanove nade su u polufinalu završnog turnira u Nišu, pobedile vršnjake iz Zemuna sa 85:68, dok su „crveno-beli“ savladali čačansku Mladost sa 69:56. . Turnir se završava u nedelju utakmicama...

Nastavak na NTV.rs...

Dva poraza odbojkašica

Izvor: OkRadio.rs, 13.Apr.2014, 11:14

Vranje - Odbojkašice drugog tima ženskog odbojkaškog kluba Vranje izgubile su na svom parketu od druge ekipe Topličanina iz Prokuplja i ekipe Kuršumlije, u plej-ofu Međuokružne lige Leskovac, identičnim rezultatom 3:1 i u konkurenciji četiri ekipa zauzimaju poslednje mesto. Za mladu ekipu,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.