Konstantin gostuje u Smederevu

Izvor: JužneVesti.com, 28.Nov.2014, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konstantin gostuje u Smederevu

Košarkaši niškog Konstantina gostovaće u okviru 8. kola Košarkaške lige Srbije ekipi Smedereva. Meč je na programu u subotu 28. novembra u 17 sati.

Nišlijama će ovo biti peto gostovanje ove sezone. Kada se pogleda tabela, stiče se utisak da to i nije neki bitan faktor, budući da izabranici Marka Cvetkovića ove sezone nisu osetili gorak ukus poraza i spadaju u grupu od 3 tima koji se nalaze na deobi prvog mesta.

Predstojećeg vikenda očekuje ih nimalo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << lako gostovanje ekipi protiv koje imaju negativan skor u međusobnim duelima. U 4 prethodna meča Smederevci su slavili 3 puta. Prošle sezone Konstantin je na domaćem terenu slavio 83:70, a u Smederevu je poražen 82:87.

Nakon savršenog starta sezone i 6 ubedljivih pobeda Konstantin je prošlog vikenda teškom mukom slavio u Čairu protiv Spartaka poenima Obrenovića u poslednjim trenucima. Možda je opomena došla u pravi čas, u smislu da se nijedna pobeda neće sama upisati i da treba proliti dosta znoja do ostvarenja iste. Smederevo je ekipa koja će takvu igru znati da kazni i toga je svestan i šef stručnog štaba niškog kluba.

Reč je o ekipi koja ima petoricu, šestoricu kvalitetnih i iskusnih košarkaša koji čine pogon ekipe. Posebna opasnost vreba od Stevovića, Stojadinovića, kao i od Lambića koji je prošle nedelje debitovao protiv Borca. Njihov trener Zoran Todorović u najvećem delu meča igra kombinovanu odbranu pokašavajući da suzi polje napada protivnika. Sigurno je da moramo da budemo fokusirani ceo meč i da u "dužoj" klupi tražimo šansu za pobedu - istakao je Marko Cvetković.

Popularni Bingo dodao je da se približava kraj prvog dela sezone gde će njegova ekipa odmeriti snage i sa direktnim konkurentima za prvo mesto - FMP-om i Vojvodinom Srbijagas.

Ako je sudeći po rasporedu, Nišlije su u boljoj poziciji jer imaju jedno više gostovanje u odnosu na rivale, što znači da će u drugom delu sezone odigrati 6 utakmica u svom Čairu.

Nakon 7 odigranih kola ekipa Smedereva se nalazi na deobi 5. mesta sa skorom od 3 pobede i 4 poraza.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.