Izvor: RTS, 14.Avg.2022, 13:24

Konferencija za medije Svetislava Pešića u ponedeljak u 13.30

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić zakazao je konferenciju za medije u ponedeljak u 13.30 u "Štark areni". Pešić će na konferenciji govoriti o pripremama za Evropsko prvenstvo, mečevima kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, ali i o "slučaju Teodosić" koji potresa reprezentaciju u poslednjih nekoliko dana. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Selektor je najavio obraćanje medijima i pre situacije sa kapitenom, kojeg je, prema pisanju beogradskih portala, odstranio sa spiska putnika na Evrobasket.

Pešić se do sada nije oglašavao kako bi potvrdio ili demantovao ove navode, nismo dobili reakciju ni iz Košarkaškog saveza Srbije, ali su se u međuvremenu pojavili snimci oproštajne žurke za Teodosića kojoj su prisustvovali svi reprezentativci.
Pored toga, izvesno je da će biti reči o povredi Alekse Avramovića, ali i Nemanje Bjelice, koji je ima problem sa listom nakon pripremnog duela sa Crnom Gorom. Mediji su preneli da je Bjelica osetio bol i da će težina povrede biti poznata posle dodatnih analiza, ali da je pod velikim upitnikom za takmičenje koje počinje prvog septembra.
"Orlove" prethodno očekuju prvo prijateljski susreti, a onda i duel protiv Grčke u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, koji je na programu 25. avgusta.
Tri dana kasnije gostovaće kod Turske u novoformiranoj grupi kvalfikacija za Mundobasket 2023.
U toj grupi, Letonija, Belgija i Srbija su se pridružile Turskoj, Velikoj Britaniji i Grčkoj u borbi za jedno od tri mesta na planetarnom šampionatu.
Evropsko prvenstvo traje od 1. do 18. septembra, a "orlovi" u smešteni u D grupu koja će igrati u pragu. Pored našeg tima, tu su još Izrael, Holandija, Finska, Poljska i Češka.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svetislav Pešić sutra od 13.30 sati pred medijima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2022

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić, dugo očekivanu konferenciju za medije, održaće sutra od 13.30 sati u Štark areni, saopšteno je iz Košarkaškog saveza Srbije (KSS)...Pešić će prvi put izaći pred novinara nakon što je sa spiska reprezentativaca "precrtan" dugogodišnji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Konferencija za medije Svetislava Pešića na portalu RTS-a od 13.30

Izvor: RTS, 15.Avg.2022, 12:39

Prenos konferencije selektora košarkaša Srbije Svetislava Pešića možete pratiti na portalu RTS-a. Pešić je sazvao konferenciju na kojoj će govoriti o pripremama za Evropsko prvenstvo, mečevima kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, ali i o "slučaju Teodosić" koji potresa reprezentaciju...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.