Izvor: MozzartSport.com, 07.Avg.2020, 17:49

Kokoškov stigao u Istanbul i poručio: Obradović je moj dobar prijatelj, košarkaški i životni mentor

Selektor Srbije ističe da je zdravlje na prvom mestu

Igor Kokoškov stigao je u Istanbul gde će preuzeti ekipu Fenerbahčea. Prve treninge Kokoškov će sa timom odraditi sutra, a pri dolasku u Tursku govorio je za tamošnje medije i istakao da mu je zdravlje na prvom mestu, te da se nada da će se situacija u tom smislu popraviti kako bi svi mogli da razmišljaju samo o košarci.

Očekivano, dobio je pitanje o prethodniku Željku Obradoviću. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Selektor Srbije je za svog zemljaka imao sam reči hvale.

"Željko Obradović mi je drag prijatelj. Moj životni i košarkaški mentor. Proveli smo mnogo vremena pričajući o košarci, razmenjujući ideje i mišljenja. Veoma sam dobro informisan oko toga šta mogu da očekujem. Željko je imao samo lepe reči za organizaciju i njegovo iskustvo kao trenera ovde tokom sedam godina", rekao je b.

Sada Kokoškovu preostaje da se sastane sa igračima pred početak priprema za sezonu 2020/2021.

"Treba da se sastanem sa momcima. Dolaze iz različitih delova sveta. Naš glavnicilj biće da prođu kroz medicinske testove, tako da budemo sigurni da niko nije u kontaktu sa virusom. Zdravlje je na prvom mestu, a onda da se nađemo svi licem u lice. Uvek je drugačije kada imaš kontakt sa igračima lice u lice. Sutra imamo prvi trening i krećemo", rekao je Kokoškov.

Fenerbahçe Beko'nun yeni başantrenörü Igor Kokoskov, İstanbul'a geldi ve havaalanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. pic.twitter.com/z6MZYBmapz

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.