Izvor: RTS, 04.Jun.2022, 18:54

Kokoškov postaje trener Durentu i Irvingu

Bivši selektor košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov trebalo bi da postane novi pomoćni trener Bruklin netsa, prenose mediji u SAD.
Kokoškov će napustiti Dalas i postati pomoćnik Stivu Nešu, legendi Finiks sansa, koje je vodio kao glavni trener u sezoni 2018/19.

Košarkaški stručnjak, koji je veći deo karijere proveo u Americi, na klupi Srbije sedeo je od 2019. do 2021. godine, a tu poziciju napustio je posle >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << neuspeha u kvalifikacijama za Olimpijske igre u Tokiju.
Minulu sezonu Kokoškov je proveo u Dalasu, gde je bio pomoćni trener u stručnom štabu Džejsona Kida.
Najveće zvezde Bruklina su Kevin Durent i Kajri Irving.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Olimpijske igre,   Japan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kokoškov postaje pomoćni trener u Bruklinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jun.2022

Bivši selektor košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov trebalo bi da postane novi pomoćni trener Bruklin Netsa, prenose mediji u SAD...Kokoškov će napustiti Dalas i postati pomoćnik Stivu Nešu, legendi Finiks sansa, koje je Kokoškov vodio kao glavni trener u sezoni 2018/19...Košarkaški...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.