Kokoškov posle 20 godina napustio NBA

Izvor: B92, 02.Avg.2020, 09:35

Kokoškov posle 20 godina napustio NBA

Igor Kokoškov, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, zvanično je napustio Sakramento Kingse i uskoro će se priključiti Fenerbahčeu.

Kokoškov je u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu proveo 20 godina i pre nekoliko nedelja odlučio je da prihvati poziv istanbulskog giganta.

Srpski trener godinama je radio u NBA kao pomoćni trener, u sezoni 2018/2019 dobio je šansu i kao šef stručnog štaba Finiks Sansa, međutim ove sezone vratio se u rolu asistenta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Sakramentu.

Legendarni Željko Obradović odlučio je da ovog leta napusti Fener koji je potom krenuo da mu traži zamenu. Prva želja je bio Šarunas Jasikevičus, ali kako je on otišao u Barselonu, tim se okrenuo ka Kokoškovu.

"Želeo bih da čestitam Igoru na promociji trenera Fenerbahčea. Zahvaljujem mu se na posvećenosti u Sakramentu. Bio je vredan deo mog stručnog štaba i želim mu sve najbolje", rekao je trener Kingsa Luk Volton.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.