Kokoškov dovodi još jedno pojačanje, stiže prvak Evrope

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2020, 18:42

Kokoškov dovodi još jedno pojačanje, stiže prvak Evrope

Dobro se poznaju.

Kako je obelodanjeno od strane KS Slovenije, selektor nacionalnog tima te zemlje Rado Trifunović će postati novi član stručnog štaba Igora Kokoškova u Fenerbahčeu.

Srpski stručnjak je ovog leta nasledio Željka Obradovića na mestu prvog trenera kluba iz Istanbula, po prvi put vodi samostalno jedan klub u evropskoj košarci.

Već je značajno izmenio i roster tima, bio je i prinuđen to da uradi zbog značajno manjeg budžeta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a sada je doveo pojačanje i za stručni štab.

Trifunovića jako dobro poznaje, kako mu je bio asistent u Sloveniji pre tri godine, kada su zajedno pokorili Evropu.

Kokoškov je nakon osvojenog zlata na Eurobasketu napustio klupu Slovenije, a upravo Trifunović ga je nasledio na tom mestu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.