Kokoškov: Priključuju se Micić, Teodosić i Kalinić

Izvor: B92, 22.Jun.2021, 16:50

Kokoškov: Priključuju se Micić, Teodosić i Kalinić

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov rekao je će se nacionalnom timu u utorak priključiti još nekoliko igrača

On je istakao i da će njegovoj ekipi na prijateljskoj utakmici s Meksikom prijati da čuje aplauze sa tribina.

"Posle turnira u Atini, ostala nam je još jedna provera pred ulazak u 'balon' i odlučujuće borbe za Olimpijske igre. Imaćemo nakon toga još pet dana za trening i konačno usvajanje svega onoga što želimo da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igramo", rekao je Kokoškov, prenosi Košarkaški savez Srbije.

"Priključiće nam se još nekoliko igrača, (Vasilije) Micić, (Nikola) Kalinić, (Miloš) Teodosić... Oni su radili u Beogradu, a danas će imati prvi trening sa ekipom. Vreme nam ne ide na ruku, ali iz dana u dan se adaptiramo i trudimo da ostvarimo cilj, a to je plasman u Tokio", istakao je selektor Srbije.

Košarkaška reprezentacija Srbije će sutra u Beogradu igrati prijateljski meč protiv Meksika, u sklopu priprema za predstojeći Olimpijski kvalifikacioni turnir.

"Biće nam drago da malo osetimo publiku, iako u smanjenom kapacitetu. Mislim da će nam prijati da čujemo aplauze sa tribina i podršku reprezentaciji", rekao je Kokoškov.

Utakmica Srbija - Meksiko igra se u sredu od 20.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić" koja će ovom prilikom moći da primi manje od 30 odsto od ukupnog kapaciteta.

Ulaznice se nalaze u prodaji putem sajta www.tickets.rs i na svim prodajnim mestima distributera Ticket Vision.

U petak će nacionalni tim Srbije ući u "balon", dok će se Olimpijski kvalifikacioni turnir održati od 29. juna do 4. jula.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.