Kobi Brajant će 2020. godine posthumno biti primljen u Kuću Slavnih

Izvor: B92, 27.Jan.2020, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kobi Brajant će 2020. godine posthumno biti primljen u Kuću Slavnih"

Kobi Brajant je poginuo 26. januara 2020. godine i sigurno će biti posthumno primljen u Nejsmitovu košarkašku Kuću Slavnih u Springfildu.

Kobi Brajant se od aktivnog igranja košarke oprostio 2016. godine uz čuvene reči koje sada mnogima odzvanjaju u glavi "Mamba out".

Kako su američki mediji preneli, Kobi Brajant će u 2020. godini posthumno biti primljen u Kuću Slavnih.

" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Očekuje se da to bez sumnje bude najepskija klasa ikada, sa Kobijem, Timom Dankanom i Kevinom Garnetom. Kobiju ćemo odati počast kao što dolikuje", rekao je šef Kuće slavnih Džeri Kolandželo.

Kobi Brajant je 20 godina igrao za Los Anđeles Lejkerse, a u NBA ligu je stigao 1996. godine kada su ga sa 13. pozicije izabrali Šarlot Hornetsi i u zamenu za Vlade Divca trejdovali u Los Anđeles.

Generalni menadžer Lejkersa tada je bio Džeri Vest, jedan od mentora Kobija Brajanta.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kobi Brajant će ove godine posthumno biti primljen u Kuću slavnih

Izvor: Radio 021, 28.Jan.2020, 09:20

Kobi Brajant će posthumno biti primljen u Kuću slavnih u Springfildu...Brajant, koji je poginuo 26. januara, od aktivnog igranja košarke oprostio se 2016. godine, pa je bilo očekivano da ga stručnjaci u aprilu izaberu u Kuću slavnih...Međutim, predsednik Kuće slavnih Džeri Kolanđelo je izjavio...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.