Ko kaže da je Kari za staro gvožđe? Pešić pokorio Berlin i odveo Bajern u finale

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jun.2015, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko kaže da je Kari za staro gvožđe? Pešić pokorio Berlin i odveo Bajern u finale

Bajern posle produžetaka u majstorici polufinala nemačkog prvenstva savladao Obradovićevu Albu – 101:96

Ima nešto vanvremensko u tom Svetislavu Pešiću! Pričali su mnogi da proslavljeni srpski stručn jak više nije u trenerskom zenitu, da je u jeseni karijere... Ali onda je Alba videla da je stari vuk još u punoj snazi.

Košarkaški minhenskoj Bajerna stekli su osnovni preduslov da odbrane >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << šampionsku titulu, pošto su u majstorici polufinala plej-ofa, posle produžetka, savladali evroligaša Albu – 101:96.

Dva najjača tima Nemačke bila su neomoljiva u dosadašnjim okršajima na domaćem terenu, pa je evorligaškim iskustvom puna Alba bila favorit u odlučujućem meču. Međutim, magija Karija Pešića došla je do izražaja.

Bajern je preko raspoloženog Šavarcika stigao prednost tima Saše Obradovića u poslednjoj četvritini. Apsolutni junak kluba iz Minhena bio je reprezentativac Bosne i Hercegovine Nihad Đedović koji je postigao 30 poena. Momak rođen u Višegradu dalekometnim hicima prosto je izbušio odbranu Albe. Postigao je šest trojki iz devet pokušaja. Uz sjajan košgeterski učinak dodao je i pet asistencija.

Vrlo raspoložen za igru bio je i Vladimir Štimac, koji je šutirao bez promašaja za dva poena, a postigao je i jednu trojku (ukupno 14 poena). Savanović je positgao 12 poena.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.