Kina, petoro dece poginulo na utakmici

Izvor: RTS, 09.Dec.2014, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kina, petoro dece poginulo na utakmici

Pet devojčica je poginulo, a dve su povređene kad se tokom košarkaške utakmice na istoku Kine srušio zid dvorane, saopštile su lokalne vlasti.

Nesreća se dogodila sinoć u srednjoj školi u gradu Huajbej, kad su se igrači okupili oko jednog dečaka koji je uganuo zglob, da bi zatim popustio zid dvorane i srušio se na decu, javila je agencija AP, prenosi Tanjug.

Od dvoje povređenih, jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dete je u bolnici u stabilnom stanju, dok je drugo zadobilo samo lakše povrede.

Policija istražuje uzroke nesreće i ispituje rukovodstvo škole, objavljeno je na sajtu gradske uprave Huajbeja.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kina: Petoro dece poginulo na košarkaškoj utakmici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Dec.2014

Pet devojčica je poginulo, a dve su povređene kad se tokom košarkaške utakmice na istoku Kine srušio zid dvorane, saopštile su danas lokalne vlasti...Do nesreće je došlo sinoć u srednjoj školi u gradu Huajbej, kad su se igrači okupili oko jednog dečaka koji je uganuo zglob, da bi zatim popustio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.