Izvor: Blic, 20.Avg.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kešelj od danas u Zvezdi

Marko Kešelj, član mlade košarkaške reprezentacije koja je nedavno osvojila Prvenstvo Evrope već bi danas mogao da postane član Crvene zvezde.



Kako je objavio "Sportski žurnal" ugovor je već napisan, a do potpisa potrebno je proveriti još par formalnosti.

"Radi se o administrativnim formalnostima, tako da praktično samo čekamo da Kešelj prođe lekarske preglede", izjavio je generalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << menadžer kluba Milan Opačić.

Osim Kešelja na meti Zvezde nalaze se još bivši bekovi FMP-a Marko Marinović i Nikola Vasić, kao i Nenad Mijatović iz Budućnosti. Kada su u pitanju centri crveno beli merkaju Žarka Rakočevića iz Budućnosti i Aleksandra Čuvića, koji je nastupao za univerzitet Oregon.

I dok je Kešelj praktično na Malom Kalemegdanu, situacije nije takva kada je u pitanju angažovanje Svetislava Pešiča kao trenera.

"Realno, male su šanse da Pešić preuzme Zvezdu ali pregovori još traju. Za sada drugog kandidata nemamo", dodao je Opačić.

Ipak, kako se nezvanično saznaje moguće zamene za Pešića su Izraelac Pini Geršon i Velimir Gašić.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.