Izvor: Scandal.rs, 18.Avg.2016, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Radivojević ekskluzivno za magazin Gloria otkriva zašto se nije udala i zbog čega nema dete

Pročitajte u novom broju Glorije:

Predrag Gojković Cune u ekskluzivnom intervjuu ističe kako, uprkos zdravstvenim problemima s kojima se borio poslednjih godina, mašta da makar još jednom zapeva.

Nataša Kovačević govori zbog kojih razloga je okončala košarkašku karijeru i postala predsednica Crvene zvezde.

Ana Stanić priznaje da se osećala uplašeno i bespomoćno >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << zbog udara jakog vetra dok je u vazduhu pokušavala da nauči prve lekcije kajtbordinga.

Tom Kruz četiri godine nije video kćerku Suri zbog čega je proglašen najgorim ocem u Holivudu.

Nina Radulović Lečić otkriva šta ju je motivisalo da potpiše donorsku karticu i zavešta organe i zbog čega njen primer nije sledio suprug Branislav Lečić.

Katarina Radivojević u intimnoj ispovesti otkriva zašto se nije udala i zbog čega nema dete, uprkos tome što želi da se ostvari kao majka.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Nova Gloria u prodaji: Katarina Radivojević u intimnoj ispovesti otkriva zašto se nije udala i zbog čega nema dete

Izvor: Svet, 19.Avg.2016, 14:31

Pročitajte u novom broju Glorije:. Katarina Radivojević u intimnoj ispovesti otkriva zašto se nije udala i zbog čega nema dete, uprkos tome što želi da se ostvari kao majka. Predrag Gojković Cune u ekskluzivnom intervjuu ističe kako, uprkos zdravstvenim problemima s kojima se borio poslednjih...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.