Izvor: MozzartSport.com, 13.Maj.2020, 09:47

Kataj Lajf krenuo na trinaestu titulu u 14 godina

Večni šampion Tajvana neće imati težak posao protiv Tajpauera

Od kako je osnovan ženski košarkaški šampionat Tajvana, samo jednom se desilo da titulu najboljeg ne ponese ekipa Kataj Lajfa. Bilo je to davne 2010. godine, kada je Taujan Teksil uspeo da samo na godinu prekine pravu dominaciju neverovatnog Kataja. A kako se stvari čine, stvari se neće menjati ni ove sezone, pošto je večerašnji gost u sezonu krenuo sa četiri pobede iz četiri kola.

Danas >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << večitog šampiona očekuje prelak posao, jer igra protiv fenjeraša i ekipe koja još nije pobedila u novoj sezoni. Tajpauer će zbog toga verovatno pokušati da „preživi“ meč sa Kataj Lajfom sa što manjom razlikom, mada pogledamo li njihov susret od pre samo četiri dana, teško da će im to poći za rukom (11.00).

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Naime, Kataj Lajf je minule subote takođe gostovao Tajpaueru i tada je već na poluvremenu imao 16 poena prednosti. Do kraja meča, ta razlika je narasla do vrtoglavih „plus 28“ (65:93). Dakle, pred domaćim košarkašicama je večeras ogromno brdo.

Što se drugog meča danas tiče, biće to okršaj dva tima koji su do sada upisali polovičan učinak. Taujan i Čungva Telekom iz četiri kola imaju dve pobede i dva neuspeha, pa će pokušati da se trijumfom popnu na drugo mesto na tabeli (13.00).

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Biće ovo daleko neizvesniji duel od prethodnog, s obzirom na to da je ovde reč o timova prilično sličnog kvaliteta. Oni su se takođe sastali minule subote, a da je pobedu odnela ekipa Čungva Telekoma dvocifrenom razlikom (69:80). I danas će upravo ove košarkašice biti favoritkinje, ali ne treba očekivati toliko ubedljivu pobedu.

TAJVAN 1 (Ž) – 5. KOLO

Sreda

11.00: (1,85) Tajpauer (hendikep 33,5) Kataj Lajf (1,85)

13.00: (3,90) Taujan (16,0) Čungva Telekom (1,30)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.