Karte za derbi planule za sat vremena! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 04.Apr.2019, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karte za derbi "planule" za sat vremena! (FOTO, VIDEO)

Navijači crveno-belih napravili dugačku kolonu ispred blagajni u Ljutice Bogdana, a kako je Crvena zvezda saopštila - sve ulaznice su "planule" u roku od sat vremena.

Foto: MONDO

Veliko interesovanje za treći meč polufinala plej-ofa ABA Lige!

Posle dva vikenda rezultat u seriji između Crvene zvezde i Partizana je 1:1, tako da će o finalisti regionalnog takmičenja odlučivati "majstorica" zakazana za subotu (18 časova, TV Arena Sport) u kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << će domaćinstvo imati crveno-beli.

Tim povodom su navijači Zvezde od ranog jutra napravili dugačku kolonu ispred prostorija Sportskog društva u Ulici Ljutice Bogdana gde se dele besplatne ulaznice.

Crvena zvezda je obavestila javnost da ulaznica VIŠE NEMA, odnosno da su sve "planule" u roku od sat vremena nakon "otvaranja blagajni", što znači da će imati gromoglasnu podršku u petom "večitom" derbiju ove sezone.

"KK Crvena zvezda mts poziva sve koji budu došli u dvoranu u subotu da naprave atmosferu svojstvenu samo onima kojima je crveno-bela boja u srcu i kao šesti igrač pomognu košarkašima da dođu do pobede i plasmana u finale!", stoji u saopštenju Crvene zvezde mts.

Izvor: Kurir

Od ranije je poznato da će navijačima Partizana biti zabranjen ulazak u halu.

Kapije dvorane biće otvorene dva sata pre početka utakmice, a Zvezda je apelovala na navijače da dođu ranije, zbog detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.