Karmelo je impresioniran: Skidam kapu odličnoj Srbiji!

Izvor: MozzartSport.com, 13.Avg.2016, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karmelo je impresioniran: Skidam kapu odličnoj Srbiji!

Popularni Melo govorio je samo u superlativu o Orlovima

Pol Džordž ostao je bez teksta zbog igre koju su pružili srpski košarkaši, Majk Kžiževski je još jednom ponovio da Orlovi imaju veliki talenat i kvalitet, a impresioniran je bio i najbolji igrač američkog tima - Karmelo Entoni.

Najbolji strelac u istoriji olimpijskih timova SAD govorio je o igri Srbije u superlativu i priznao da su Ameri imali sreće na kraju.

"Srbija je vrlo čvrst >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tim. Igraju odličnu košarku i to nije slučaj samo protiv nas, već duže vreme. Zbog igre koju su prikazali protiv nas moramo da im skinemo kapu", ne krije oduševljenje Entoni.

Orlovi, budite ponosni! Samo jedan sastav bio je bliži skalpu Drim tima u protekloj deceniji!

Potom je ušao u malo dublju analizu. I dalje nije štedeo reči hvale.

„Igrali su jako dobro u oba polja. Čvrsto, snažno, pogađali su mnoge šuteve, a napade su igrali gotovo bez greške. Ali, na kraju smo ipak mi pobedili, a to je jedino što je važno“.

Mada se posle utakmica sa Australijom i Srbijom promalja mišljenje da Drim tim ne igra na potrebnom nivou, Entoni uverava da to nije slučaju.

„Svakako ćemo biti bolji. Potrebno je da poradimo na komunikaciji i na još nekim sitnicama. Ništa strašno. Igramo odlično, imamo četiri pobede i radujemo se narednom meču sa Francuskom. Nemam nikakvih briga. Naravno, uvek može bolje, ali i sad smo dobri“.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.