KUP SRBIJE: Savez klubova košarke u kolicima

Izvor: DobreVesti.rs, 02.Dec.2023, 10:00

KUP SRBIJE: Savez klubova košarke u kolicima

Odigran je prvi Kup Srbije u okviru novoformiranog Saveza klubova košarke u kolicima a pod pokroviteljstvom Sportskog Saveza opštine Alibunar i Kluba košarke u kolicima Mega Despot iz Beograda.

 
 
Solidno popunjena školska hala u Alibunaru, prethodne sedmice, imala je šta i videti od momaka koji igraju košarku na točkovima.
 
Reč je o virtuozima sa loptom koji su osobe sa i bez invaliditeta i sportsku inkluziju šire na taj način igrajući košarku u kolicima. Osvajač Kupa za 2023. godinu je ekipa KKK Nais iz Niša, pored koje su na turniru učestvovali pomenuti Mega Despot iz Beograda, inače, domaćin manifestacije, kao i Mačva BN01 iz Bogatića.
 
           ...
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.