KSS sprema monografiju povodom 100 godina košarke

Izvor: B92, 18.Apr.2023, 23:27

KSS sprema monografiju povodom 100 godina košarke

Košarkaški savez Srbije i Službeni glasnik radiće na izdavanju monografije povodom velikog jubileja – sto godina košarke u Srbiji.

Službeni glasnik i KSS će su potpisali sporazum o saradnji u oblastima koje su od značaja za poslovanje i rad obe strane, međusobnoj pomoći u istupanju u okviru svojih delatnosti u interesu razvoja, te promociji sporta, obrazovanja i kulture u srpskom društvu.

"Izuzetna mi je čast što je Košarkaški savez Srbije izabrao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Službeni glasnik za svog izdavača i promotera, posebno velike monografije koja se sada priprema povodom sto godina košarke u Srbiji. To je kapitalno izdanje, koje će biti veoma zanimljivo ljubiteljima košarke u celom regionu. Osim ovog izdanja, Glasnik u skorije vreme planira i niz drugih aktivnosti, koje ne podrazumevaju samo objavljivanje službenih izdanja, pravne literature i književnih dela. Uveliko radimo sa svim fakultetima, univerzitetima, institutima, muzejima, a sada i sa sportskim udruženjima, tako da Glasnik postaje prepoznatljiv nacionalni izdavač ", izjavio je direktor Službenog glasnika Mladen Šarčević.

O značaju ove saradnje govorio je i predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović .

"Službeni glasnik je velika izdavačka kuća, značajna za naše društvo… Već smo veoma uspešno sarađivali na izdavanju knjige o legendarnom počasnom predsedniku KSS Bori Stankoviću “Borislav Stanković – Gospodin Košarka”. Verujem da će nam potpisivanje ovog sporazuma doneti mnogo dobrog i da ćemo zajednički promovisati naš veliki jubilej, kao i sve naredne zajedničke projekte", rekao je Danilović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.