KSS: Uključujemo se u trku za EP 2015. godine

Izvor: Studio B, 25.Apr.2014, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KSS: Uključujemo se u trku za EP 2015. godine

Košarkaški savez Srbije (KSS) saopštio da se uključio u trku za organizaciju šampionata Evrope 2015. godine, nakon što je postalo izvesno da će Ukrajina, zbog nestabilne političke situacije, morati da odustane od domaćinstva zavtršnog turnira.

"Zbog nepredviđenih poteškoća i okolnosti u kojima su se zatekli Košarkaški savez Ukrajine >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i FIBA Evropa u vezi sa organizacijom Evropskog prvenstva 2015, Upravni odbor Košarkaškog saveza Srbije je na današnoj sednici, a na poziv FIBA Evrope, doneo odluku da iskaže interesovanje za organizaciju takmičenja u jednoj od preliminarnih grupa za EP 2015", navodi se u saopštenju KSS.

Kako se navodi, precizniji uslovi za dobijanje organizacije dela EP 2015 biće poznati posle 15. maja, kada Bord FIBA Evropa bude doneo odluku o parcijalnoj ili kompletnoj relokaciji šampionata i dobijanja zvanične tenderske dokumentacije odobrene od strane Borda FIBA Evropa.

Selekcija Srbije već je obezbedila plasman na šampionat Evrope 2015. godine.

 
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.