KSS: Okupljanje mlađih muških selekcija u julu

Izvor: RTS, 19.Maj.2020, 17:23

KSS: Okupljanje mlađih muških selekcija u julu

Košarkaški savez Srbije saopštio je da da će okupljanje mlađih muških reprezentativnih selekcija biti obavljeno u julu. Spiskovi pozvanih igrača, datumi i mesta okupljanja biće dostavljeni klubovima početkom narednog meseca.
Okupljanje mlađih muških reprezentativnih selekcija biće obavljeno u julu uz poštovanje svih preporuka >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kriznog štaba.
 
"U skladu sa preporukama Ministarstva omladine i sporta i Košarkaškog saveza Srbije, ovim putem obaveštavamo regionalne kancelarije, klubove i igrače da će sektor muških reprezentacija KSS okupiti mlade muške reprezentativne selekcije u julu 2020. godine. Spiskovi pozvanih igrača, kao i datumi i mesta okupljanja igrača i održavanja priprema, biće dostavljeni klubovima početkom juna.",navodi se u saopštenju KS S.
Zbog pandemije korona virusa Skupština Fiba Evrope odložila je sva takmičenja muških i ženskih mladih selekcija, koja su bila predviđena da se održe tokom leta ove godine.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

KSS: Okupljanje mlađih muških selekcija u julu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2020, 04:10

Košarkaški savez Srbije (KSS) saopštio je da danas da će okupljanje mlađih muških reprezentativnih selekcija biti obavljeno u julu..."U skladu sa preporukama Ministarstva omladine i sporta i Košarkaškog saveza Srbije, ovim putem obaveštavamo regionalne kancelarije, klubove i igrače da ce sektor...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.