Izvor: HotSport.rs, 22.Avg.2023, 23:30

KSS OBELEŽAVA 100 GODINA KOŠARKE NA TRGU REPUBLIKE: „Dani košarke“ donose izložbu, posebne intervjue i vredne nagrade!

Intervjui će biti emitovani uživo. Od srede 23. do petka 25. avgusta, od 12.00 do 20.00, Košarkaški savez Srbije organizuje „Dane košarke“ na Trgu republike, povodom obeležavanja jubileja 100 godina košarke u Srbiji, kao i početka Svetskog prvenstva. Na najvećem beogradskom trgu biće postavljena izložba i košarkaški teren, kao i dva velika LED ekrana na kojima ... Read more
The post KSS OBELEŽAVA 100 GODINA KOŠARKE NA TRGU REPUBLIKE: „Dani košarke“ donose izložbu, posebne intervjue i vredne nagrade! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Trgu Republike izložba povodom sto godina košarke u Srbiji

Izvor: Danas, 23.Avg.2023, 19:31

Na Trgu Republike u Beogradu održava se izložba povodom sto godina košarke u Srbiji, u organizaciji Košarkaškog saveza Srbije (KSS), koja će biti otvorena do petka, 25. avgusta kada i počinje Svetsko prvenstvo u košarci.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.