KRAJ ZA POTA Sale Đorđević skratio spisak orlova za jedno ime

Izvor: Blic, 16.Avg.2015, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ ZA POTA Sale Đorđević skratio spisak "orlova" za jedno ime

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević saopštio je posle osvajanja Ačibadem Trofeja Beograda da Stefan Pot neće biti više deo tima koji ulazi u završnicu priprema za Evropsko prvenstvo (5. - 20. septembar).

"Stefan Pot neće nastaviti sa nama. Ostali nastavljaju", rekao je Đorđević posle finala, u kome je pobeđena Rusija sa 95:61.

"Pratim i izjave igraača, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Bjelica je izjavio da bi sve poveo na Evropsko prvenstvo... prosto, uživamo u radu. Idemo u Izrael sada, Dragan Milosavljević će tamo igrati. Videćemo u kakvoj je formi. Videli ste da se sprema i sada, kreće da trenira u "ful ritmu", dodao je strateg naše nacionalne selekcije.

Podsetimo, Đorđević je Pota naknadno uvrstio na širi spisak kandidata za "A" tim, pozvavši ga 18. jula iz univerzitetske selekcije posle povrede plejmejkera Stefana Jovića.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.