KOŠARKAŠKI VEČITI DERBI: Igrali su Zvezda i Partizan, EVO ko je POBEDIO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2017, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOŠARKAŠKI VEČITI DERBI: Igrali su Zvezda i Partizan, EVO ko je POBEDIO!

Poznat protivnik u finalu.

U polufinalnom meču Juniorske lige Srbije, nije bilo neizvesnosti. Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su savladali večitog rivala Partizan NIS 90:66 (29:22, 30:16, 18:13, 13:15) i u finalu će se sastati protiv Mega Leksa.

Od početka meča Zvezda je bila u izvanrednom napadačkom ritmu. Partizan je uspeo da donekle parira u prvih deset minuta meča, ali kada su se razigrali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vuk i Stefan Đorđević, koji su dominirali u reketu i za poluvreme ubacili čak 33 od ogromnih 59 poena za crveno-bele. Zvezda je već posle uvodnih 20 minuta imala 21 poen prednosti i činilo se da je pitanje pobednika rešeno.

Izabranici Slobodana Klipe u drugom poluvremenu su zaigrali još angažovanije u odbrani. Omogućili su rivalu da postigne samo 28 poena u trećoj i četvrtoj deonici te rutinski održali prednost. Na kraju, sigurna pobeda, a svih 12 igrača je dobilo priliku da zaigra.

Najefikasniji akter meča bio je Vuk Đorđević koji je dominirao sa 26 poena. Dvocifreni su bili njegov prezimenjak Stefan sa 18 koševa, dok je Stefan Momirov ubacio 14 poena. Zvezda će u finalu igrati, u nedelju, protiv Mega Leksa, a taj meč na programu je u 16 časova.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.