KOŠARKAŠI U KOLICIMA OSVOJILI MEĐUNARODNI TROFEJ

Izvor: DobreVesti.rs, 12.Sep.2023, 20:36

KOŠARKAŠI U KOLICIMA OSVOJILI MEĐUNARODNI TROFEJ

U vikendu koji je za nama, još jedan predstavnik srpske košarke je nastupio na međunarodnoj sceni, u pitanju je Klub košarke u kolicima Mega Despot, koji je nastupio na tradicionalnom, 19. po redu "TIBFR Maria" internacionalnom turniru u rumunskoj Oradei, u konkurenciji još tri kluba, domaćina ASP Oradea, KKI Varaždin i mađarske reprenzetacije koja se pripremala za predstojeći šampionat Evrope.

Bila je ovo sjajna prilika da se u evropskim okvirima ove godine reprezentuje naš paraolimpizam, odnosno košarka u kolicima. U ekipi je vladala sjajna atmosfera koja je rezultovala izvanrednom igrom i osvajanjem prvog mesta. U polufinalu, savladan je hrvatski Varaždin, rezultatom 63:55, dok su naši momci u finalu slavili...
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.