KOŠARKA U DRUGOM PLANU: Potresne scene ispred Arene, navijači Partizana odaju poštu žrtvama masakra (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 18:41

KOŠARKA U DRUGOM PLANU: Potresne scene ispred Arene, navijači Partizana odaju poštu žrtvama masakra (FOTO)

Teško je misliti o bilo čemu osim o stradalima.

Košarkaši Partizana igraju četvrti meč četvrtfinalne serije Evrolige protiv Real Madrida od 20 časova i 30 minuta. Čitav događaj u senci je strašnog masakra koji se dogodio na Vračaru dan ranije, a u kom je devet osoba izgubilo život.

Navijači Partizana su počeli da se skupljaju ispred Štark arene nekoliko sati pred početak susreta.

Ispred objekta ljudi ostavljaju sveće i cveće, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na taj način odaju počast žrtvama iz škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

Podsetimo, četvrtak zvanično nije dan žalosti, ali će meč biti odigran kao da jeste. Dakle, sa minutom ćutanja, bez muzike i propratnih sadržaja, a zastave će biti na pola koplja.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.