KOJA PETORKA ĆE IZNETI FINALNU SERIJU ABA LIGE? Evo šta nam donosi drugi finalni duel!

Izvor: HotSport.rs, 15.Jun.2023, 11:51

KOJA PETORKA ĆE IZNETI FINALNU SERIJU ABA LIGE? Evo šta nam donosi drugi finalni duel!

Spektakl se nastavlja! Dugo smo ga iščekivali i sada konačno možemo da uživamo u najboljoj košarci u regionu! Finalna serija AdmiralBet ABA lige je otvorena pobedom Partizana nad Crvenom zvezdom sa rezultatom 88:80, a 2. meč velikog finala u kojem Crno-beli dočekuju svoje gradske rivale je na programu danas od 20 časova. Interesantno je da ... Read more
The post KOJA PETORKA ĆE IZNETI FINALNU SERIJU ABA LIGE? Evo šta nam donosi drugi finalni duel! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Finale AdmiralBet ABA Lige: PARTIZAN – CRVENA ZVEZDA! Zgrabi 20% Freebet-a na svaki tiket!

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jun.2023

Finalna serija AdmiralBet ABA Lige donosi nam okršaj "vječitih". Igra se na tri dobijene utakmice, a Partizan ima prednost, jer je na otvaranju serije savladao crveno-bijele rezultatom 88:80.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.