Izvor: RTS, 16.Jun.2021, 12:08

KLS novčano kaznila Zvezdu

Košarkaški klub Crvena zvezda kažnjen je sa 96 hiljada dinara zbog propusta u organizaciji treće utakmice finalne serije Superlige protiv Mege, saopštila je Košarkaška liga Srbije.
Crveno-beli su "majstorici" pobedili Megu sa 77:65 i osvojili 21. titulu šampiona Srbije.

U odlučujućem meču u hali "Aleksandar Nikolić" bili su prisutni i navijači.
Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je kažnjena zbog propusta u organizaciji utakmice u skladu sa kovid protokolom.
Kako se navodi, kazne su donete nakon sporovedenog postupka, delegatskih izveštaja, dopisa klubova u konkretnim slučajevima, izjave službenih lica, igrača i uvidom u snimak utakmice.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

TITULA, PA KAZNA: Crveno-beli će morati da plate zbog navijača na trećem meču s Megom!

Izvor: HotSport.rs, 16.Jun.2021

Nova kazne zbog kršenja epidemijskih mera… Discplinski sudija Košarkaške lige Srbije Dragutin Ilić oglasio se povodom treće finalne utakmice Superlige između Crvene zvezde i Mege. U saopštenju koje je izdato od strane KLS navodi se da će crveno-beli morati da plate 96.000 dinara „zbog propusta...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.