KLS: Vojvodina preko Spartaka do Superlige

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Mar.2018, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLS: Vojvodina preko Spartaka do Superlige

U pretposlednjem kolu Košarkaške lige Srbije košarkaši Spartaka izgubili su od Vojvodine 73: 97. Tokom celog meča vodili su crveno-beli i stigli su do ubedljive pobede.

Od početka utakmice košarkaši Vojvodine su vodili i u napadu bili bolji od domaće ekipe. Pred kraj druge četvrtine crveno-beli poveli su sa 10 koševa razlike i tu razliku održavali i tokom drugog poluvremena utakmice, da bi u četvrtoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << četvrtini ta razlika dostigla i 20 poena.

Košarkaši Spartaka imali su turbulentnu sezonu, koja je obeležena nizom povreda igrača. Trener Dragoljub Vidačić kaže da su gosti od početka bili agresivniji na terenu.

Spartak je završio prvi deo sezone i odmeriće snage još sa Borcem iz Čačka, dok se Vojvodina plasirala u Superligu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

KLS: Vojvodina sigurna protiv Spartaka

Izvor: Radio 021, 01.Apr.2018, 09:05

U pretposlednjem 25. kolu Košarkaške lige Srbije, Vojvodina je sinoć u Subotici ubedljivo savladala Spartak rezultatom 97:73...Gosti su vodili tokom celog meča, a iz četvrtine u četvrtinu su postepeno uvećavali prednost i opravdali ulogu favorita...Najbolji pojedinac susreta bio je Nikola Silađi...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.