KLS: Pirot i Napredak na domaćem terenu očekuju pobede

Izvor: JužneVesti.com, 30.Okt.2020, 10:56

KLS: Pirot i Napredak na domaćem terenu očekuju pobede

Šesto kolo Košarkaške lige Srbije otvoriće utakmica Pirota i Kolubare koja se igra u Pirotu, večeras od 19 sati. Drugi predstavnik juga Srbije - aleksinački Napredak, takođe igra na domaćem terenu, a meč sa Vršcem u kojem su favoriti igra se u subotu od 19 sati.

Dve utakmice KLS-a na programu su večeras, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << a u prvoj Piroćanci dočekuju neugodnu ekipu Kolubare. Gosti imaju pobedu više u dosadašnjem delu sezone, ali košarkaši Pirota traže svoju šansu za 3. pobedu u prvenstvu.

Trener Marko Spasić kaže da su dobro skautirali goste i očekuje da njegovi košarkaši nametnu svoj stil igre.

Dolazi ekipa predvođena fenomenalnim trenerom. Imaju spoj mladosti i iskustva, igraju pozicionu košarku, kažnjavaju sve rupe i odbrani sa puno dodavanja. Moramo da zaustavimo protok lopte, oni traže igrače na stranoj pomoći za šut, ekstra pas. Mi smo se pripremili, moramo dobro da istrčimo. Moramo da odigramo u brzom ritmu. Uvideli smo greške, radimo na treninzima, moramo da nametnemo svoju igru - kaže Spasić.

Piroćanci imaju problema sa povredama, ali po rečima trenera, očekuje se da svi zaigraju i daju 100 % svoji mogućnosti.

Meč u hali "Kej" igra se večeras od 19 sati, bez publike.

Lakši zadatak, barem na papiru, imaju košarkaši Napretka koji dočekuju poslednjeplasirani Vršac.

Ipak, kako kažu u klubu, stanje na tabeli neće zavarati izabranike Nebojše Raičevića, pogotovo jer je Vršac je u nekim mečevima veoma tesno poražen, a u Aleksinac dolazi jači za Brendona Pitersona.

Aleksinčani svoju utakmicu igraju u subotu od 19 sati.
Pogledaj vesti o: Kolubara

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.