KLS: FMP pobedom otvorio sezonu

Izvor: Sportal.rs, 10.Okt.2014, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLS: FMP pobedom otvorio sezonu

Startovalo je i najkvalitetnije domaće košarkaško prvenstvo, Košarkaška liga Srbije, a prvi meč odigrali su FMP Železnik i OKK Beograd. Ekipa Milana Gurovića na svom terenu je zabeležila pobedu rezultatom 77:70.

Najefikasniji u domaćem timu bio je Ognjen Dobrić sa 17 poena, 13 je postigao Marko Gudurić, 11 je dodao Maksim Šturanović, a o 10 su ubacili Filip Čović i Strahinja Mićović.

FMP >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << je dobro kontrolisao dešavanja i vodio tokom čitavog toka meča. Gosti su na poluvreme otišli sa "minus 5", ali su u trećoj deonici postigli samo 10 poena, pa su poslednju četvrtinu dočekali sa deficitom od 14 razlike.

Kod gostiju se istakao Vuk Malidžan sa 17 poena, Nemanja Đorđević je postigao 15, a poen manje upisao je Aleksa Avramović.

KLS, 1. kolo

FMP - OKK Beograd 77:70

Subota

Spartak - Jagodina

Smederevo - Vršac

Sloga - Tamiš

Vojvodina - Napredak

Borac - Konstantin

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.