KLEIZA: PA ZAR BAŠ TEO DA SE POBIJE?

Izvor: Kurir, 05.Sep.2010, 07:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLEIZA: PA ZAR BAŠ TEO DA SE POBIJE?

Nije mogao da veruje da se Teo bije. Litvanski reprezentativac Linas Kleiza izjavio da ga je iznenadilo kad je video da je njegov bivši saigrač Miloš Teodosić učestvovao u tuči u Atini. Košarkaš Denvera

Nije mogao da veruje da se Teo bije.

Litvanski reprezentativac Linas Kleiza izjavio da ga je iznenadilo kad je video da je njegov bivši saigrač Miloš Teodosić učestvovao u tuči u Atini. Košarkaš Denvera smatra da je taj ceo incident loša >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << stvar i da svi iz toga treba da izvuku pouke.

- Nikad nisam video Miloša da se tuče. On nikad nije bio nervozan. U svakom slučaju, to je bila loša stvar i siguran sam da su svi iz tog incidenta izvukli pouku. Očigledno da je u tom meču bilo dosta emocija - kazao je Kleiza.

Litvanski reprezentativac je dodao da mu je Teodosić veliki prijatelj i njega smatra jednim od najboljih plejmejkera u Evropi.

- Gledao sam neke utakmice Srbije i navijao sam za Miloša, koji je moj veliki prijatelj, i nadam se da ćemo se možda sresti na ovom turniru.

On se osvrnuo i na reprezentaciju Litvanije, koja ima izuzetno mlad tim, napominjući da sebe ne smatra najvećom zvezdom.

- Imamo mlad tim, mnogo novih igrača, prošle godine smo slabo odigrali na EP, ali za sada guramo veoma dobro, nadam se da će tako ostati. Loše smo igrali prošle godine, ali sad igramo mnogo bolje, imamo timski duh, i to je sve što nam treba. Nisam najveća zvezda, imamo mnogo igrača i na svakom meču neko drugi iskoči, zato smo i igrali dobro u prvoj rundi jer igramo sa 12 igrača - zaključio je on.

(P.G.)
Pogledaj vesti o: Košarka,   Incident

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.