KKCZ: Sve je u skladu sa zakonom

Izvor: B92, 07.Sep.2022, 11:42

KKCZ: Sve je u skladu sa zakonom

Košarkaški klub Crvena zvezda u ponedeljak je primio zapisnik o inspekcijskoj kontroli kluba Ministarstva finansija.

Sektor za budžetsku inspekciju je obavio kontrolu o poslovanju kluba u periodu od 1.1.2012. do 29.8.2022. godine.

"Klub sa zadovoljstvom konstatuje da je izuzetno detaljan izveštaj koji je KK Crvena zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dostavljen na 43 strane, ocenio da u radu KK Crvena zvezda nema ni najmanjih finansijskih i bilo kakvih drugih nepravilnosti, i da su sve radnje u potpunom skladu sa Zakonom!", piše na sajtu kluba.

U završnom izveštaju navedeno je "da na osnovu finansijske i druge poslovne dokumentacije koja je stavljena na uvid – u klubu nisu utvrđene nikakve nepravilnosti…"

Zvezda je pozvala i sve ostale da objave svoje izveštaje kao i nalaze budžetske inspekcije Ministarstva finansija.

"Sport bi u svim svojim oblastima yebalo da bude potpuno transparentan. Tu posebno mislimo na one koji bi da se bavi svima, osim sobom: nekakvim nacionalnim sudijskim ključevima, pokušajima da menjaju menadžmente u ligama, osnivanjima i gašenjima privrednih društava, prebacivanjem sponzora i finansijskim uticajem na lige u kojima nastupaju – umesto da se 'pozabave' svojim finansijama i uvedu ih u zakonske tokove. Počev od neplaćenog poreza…", dodaju iz Zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ministarstvo finansija: “U poslovanju Zvezde nema nikakvih nepravilnosti”

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 07.Sep.2022

– KK Crvena zvezda mts još jednom je pokazao zašto je i na ovom polju prvi u ovom regionu. Košarškaši klub Crvena zvezda obavestio je javnost da je u ponedeljak primio zapisnik o inspekcijskoj kontroli kluba Ministarstva Finansija (Sektor za budžetsku inspekciju) koje je u prethodnom periodu...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.