KKCZ: Na Nižnij za 500 dinara

Izvor: B92, 17.Feb.2014, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KKCZ: Na Nižnij za 500 dinara

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da će u utorak početi prodaja ulaznica za utakmicu protiv ekipe Nižnij Novogorod, u drugoj fazi takmičenja Evrokupa.

Ulaznice za tribine koštaju 500 dinara, a za parter 1.000. Za plavu i belu ložu potrebno je izdvojiti 2.000, a za ložu 2.500 dinara. Karte za mesta uz teren koštaju 5.000 dinara.

Kako se navodi na klupskom sajtu, ulaznice će se prodavati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od 10 sati na svim prodajnim mestima Eventima, dok će se dan utakmice, u sredu, prodavati na blagajni Pionira od 14 sati do početka utakmice.

Poslednja utakmica L grupe druge faze Evrokupa, između Crvene zvezde i ruske ekipe Nižnij Novgorod igra se u sredu od 19.15, uz direktni prenos na TV B92.

Zvezda je obezbedila plasman u osminu finala, a duel sa ruskim timom odrediće pobednika u grupi, pošto obe ekipe imaju skor od po četiri pobede i jednog poraza.

Prvi u grupi će igrati sa drugoplasiranom ekipom iz grupe P, a revanš će igrati na svom terenu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prodaja ulaznica za duel Zvezde i Nižnjeg

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2014, 01:59

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da će početi prodaja ulaznica za utakmicu protiv ekipe Nižnji Novogorod, u drugoj fazi takmičenja Evrokupa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.