KKCZ: Na Bilbao za 700 dinara

Izvor: B92, 05.Jan.2014, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KKCZ: Na Bilbao za 700 dinara

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom objavio je da će se ulaznice za meč sa Bilbaom u prvom kolu druge faze Evrokupa naći u prodaji u ponedeljak.

Duel između 'crveno-belih' i španskog kluba na programu je u sredu od 19.15, a moći ćete da ga pratite i u direktnom prenosu na televiziji B92.

Karte za tribine koštaju 700, a za parter 1200 dinara. Za plavu i belu ložu neophodno je izdvojiti 2.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dinara, dok mesta u loži koštaju 2.500 dinara. Cena ulaznica za počasna mesta, uz teren iznosi 5.000 dinara.

Ulaznice za taj meč biće u prodaji od ponedeljka na svim prodajnim mestima Eventima, osim u knjižarama Delfi, do 18 časova. Na prvi dan Božića blagajne Eventima neće raditi, a u sredu u poslovnicima Eventima karte će moći da se kupe od 10 časova. Ukoliko se sve ulaznice ne rasprodaju one će moći da se kupe i na blagajni „Pionira“ od 17 sati pa sve do početka meča.

S obzirom na brojne novčane kazne kojima su ’crveno-beli’ bili sankcionisani u Evrokupu prošle sezone kao i u Evroligi ove takmičarske godine, KK Crvena zvezda apeluje na sve navijače da na meču sa Balibaom navijaju fer i sportski, bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren, upotrebe lasera ili pirotehničkih sredstava. U suprotnom klub će snositi oštre sankcije kao što su igranje pred praznim tribinama, oduzimanje bodova ili isključenje iz takmičenja. Takav eventualni epilog naneo bi nemerljivu štetu klubu i zato još jednom pozivamo sve navijače da navijaju sportski i da se suzdrže od izazivanja bilo kakvih incidenata“, stoji u saopštenju Zvezde.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ZVEZDA: Na Bilbao za 700 dinara, navijajte fer i sportski

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Jan.2014

Crvena zvezda Telekom je odredila cene karata za prvi meč druge faze Evrokupa protiv Bilbaa.. Ko želi da dođe u „Pionir“ moraće da izdvoji 700 dinara za tribine, a 1.200 za parter. Ulaznice za plavu i belu ložu koštaju 2.000, dok je loža 2.500 dinara. Cena ulaznice za mesta uz teren iznosi...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.