KKCZ: Ima još karata za Žalgiris

Izvor: B92, 05.Feb.2015, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KKCZ: Ima još karata za Žalgiris

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je da ima još karata za duel šestog kola Top16 faze Evrolige sa Žalgirisom koji se igra od 20.45 u “Kombank areni”.

Iz redova ‘crveno-belih’ pozvali su navijače da pruže podršku izabranicima Dejana Radonjića da dođu do druge pobede i vrate se u borbu za plasman među osam najboljih timova Evrope.

Karte za utakmicu sa Žalgirisom mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se kupe na poslovnicama Eventima, a najjeftinije koštaju 600 dinara, za nivo 400. Za mesta u parteru potrebno je izdvojiti 900 dinara, dok su mesta u plavoj loži i beloj loži po 1.200 dinara.

Zvezda i Žalgiris trenutno imaju po jednu pobedu i četiri poraza, pa će obe ekipe igrati za drugi trijumf.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda i „delije“ za novi trijumf

Izvor: RTS, 05.Feb.2015

Crvena zvezda u šestom kolu E grupe Top 16 Evrolige igra protiv Žalgirisa iz Kaunasa. Meč se igra u Kombank areni sa početkom u 20.45. Crveno-beli imaju priliku da se pobedom vrate u borbu za prva četiri mesta koja vode u nastavak takmičenja. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.