KAPITEN BODRI EKIPU: Ne gledamo ko je tu, ko nije, igramo atraktivnu košarku

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2023, 15:01

KAPITEN BODRI EKIPU: Ne gledamo ko je tu, ko nije, igramo atraktivnu košarku

U stilu pravog lidera.

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović izneo je očekivanja pred nastup na Akropolis kupu u Atini.

Srbija se 8. avgusta sastaje sa Grčkom u OAKA Areni, dok će dan kasnije igrati protiv Italije, a selektior Svetislav Pešić u glavni grad Grčke poveo je 14 košarkaša.

- Dosta je mlada ekipa, tako da smo izdržali. Brzi smo i igramo atraktivnu košarku, to mogu da kažem u napred i nadam se najboljem kao i uvek. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dobro su prošle pripreme, bez velikih povreda, što je najvažnije. Spremni smo da igramo utakmice i da nastavimo da se spremamo za Mundobasket. Znamo njihovu kulturu košarke, svi igraju na svoj način i fazon. Biće to dobar test za nas, a videćemo i šta misli publika - rekao je Bogdanović.

On je komentarisao i otkaze u reprezentaciji.

- Iskreno, nismo imali mnogo vremena, treniralo se jako u Pazovi, bilo je puno obaveza između nas. Nismo mnogo fokusirani na to, ali sve ide svojim tokom. Veći je fokus na prvenstvo, nego ko je tu i ko nije - proučio je Bogdanović.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Ivana Ikardi Rivero, sestra Maura Ikardija
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.