Izvor: HotSport.rs, 07.Dec.2014, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKVA ESKIVAŽA: Kako najlakše izbeći blok visokog centra? (VIDEO)

Ono što je uradio juniorski reprzentativac Guama na utakmici protiv Australije verovatno nisu videli ni oni koji decenijama prate košarkaške utakmice.

Mladić je tokom jedne odbrane iskoristio svoju građu da prilikom bloka visokog centra protivnika pronađe najlakši način da isprati igrača kojeg je čuvao i to tako što se zaprepašćenom rivalu provukao kroz noge. Ono što je zanimljivo u celoj priči je da je na kraju imao uspeha pošto je stigao da makar malo omete igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << za kojeg je bio zadužen pa ovaj nije postigao gol.
Pogledajte kako je to izgledalo:

hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Ovaj klinac je objasnio kako da se najlakše izbegne blok centra! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 07.Dec.2014

Juniorski reprezentativac Guama je tokom jedne odbrane iskoristio svoju nisku građu da prilikom bloka visokog centra Australije pronađe najlakši put da stigne igrača koga je čuvao..(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.