Izvor: Press, 08.Feb.2019, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAD MU VIDITE ŽENU NEĆE VAM BITI DOBRO: Evo kako izgleda rođeni brat Emine Jahović, kojem ona nije bila na svadbi!

Pevačicin brat je nekadašnji uspešni košarkaš.
Emina Jahović uvek je isticala da je veoma vezana za svoju porodicu, iako se u javnosti retko pojavljuju zajedno.
foto: Damir Dervišagić
Eminin rođeni brat je nekadašnji uspešni košarkaš Mirsad, koji je danas otac čak petoro dece. Koliko je voljen i cenjen u svom rodnom gradu govori i to >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da je pretprošle godine otvoren košarkaški teren koji nosi njegovo ime i prezime.


Pevačicin brat Mirsad je sa prvom suprugom, bivšom misicom Dinom Džanković, ima troje dece - sina Nusreta i ćerke Kairu i Nebu. Od nje se razveo 2012. godine, a 2016. godine oženio se drugi put u Novom pazaru sa Beograđankom Dušicom Trninić s kojom je dobio dva sina.

Kako Emina nije prisustvovala venčanju svog brata, to je pokrenulo razne spekulacije. Međutim, pevačica je istakla da tu nema ništa sporno:
- Apsolutna je neistina da imam bilo šta protiv Mirsadove supruge. Svog brata volim najviše na svetu i naravno da volim i poštujem osobu koja njega čini srećnim. Njih dvoje su u braku već mesecima, a sada su samo otišli u opštinu da se registruju, nisu pravili svadbu. Cela naša porodica se mnogo voli i najveća smo podrška jedni drugima kroz život, to je jedina istina i tako će zauvek biti - izjavila je tada Emina.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.