Juniorski prvaci Evrope u košarci gosti Novog dana

Izvor: N1 televizija, 08.Avg.2017, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juniorski prvaci Evrope u košarci gosti Novog dana

Manje od mesec dana pre nego što seniorska košarkaška reprezentacija Srbije počne nastup na Evropskom prvenstvu sa ambicijom da posle osam godina osvoji medalju, mladi košarkaši došli su do zlata na juniorskom prvenstvu Evrope. Gosti Novog dana biće mladi reprezantivci Marko Pecarski i Vuk Vujić, kao i selektor nacionalnog tima Vlada Jovanović.


Pogledaj vesti o: Košarka,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Jovanović: Neki su govorili da nećemo osvojiti medalju

Izvor: N1 televizija, 09.Avg.2017, 10:59

Vlada Jovanović, selektor juniorske košarkaške reprezentacije Srbije koja je osvojila zlatnu medalju na prvenstvu Evrope, izjavio je u Novom danu da su ekipu koju je predvodio, zbog toga što ranije nije imala uspeha, u košarkaškim krugovima ocenili kao ekipu koja neće moći da osvoji medalju..."Moj...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.