Jovanović pred Mornar: Jedno od najtežih gostovanja

Izvor: B92, 26.Jan.2020, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović pred Mornar: Jedno od najtežih gostovanja

Trener košarkaša FMP-a Vladimir Jovanović rekao da je Mornar u dobroj formi, ali da njegova ekipa posle serije loših rezultata ponovo želi da igra dobru košarku

Košarkaši FMP-a u nedelju od 20.00 gostuju Mornaru, u utakmici 17. kola ABA lige.

"Očekuje nas jedno od najtežih gostovanja. Ekipa Mornara igra brzu, napadačku košarku sa puno šuteva za tri poena. U dobroj su formi i ne kriju da žele da igraju plej-off. Mi posle nekoliko lošijih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utakmica želimo da ponovo igramo dobru košarku", rekao je Jovanović.

Ekipa iz Železnika je trenutno peta na tabeli regionalnog takmičenja sa devet pobeda i sedam poraza, dok je Mornar šesti sa istim skorom.

"Idemo u goste veoma dobroj ekipi. U dobroj su formi i moramo držati maksimalnu koncentraciju i energiju tokom cele utakmice da bismo došli u položaj da pobedimo. Odbrana će biti ključ utakmice tako da ćemo pokušati da uđemo u utakmicu što čvršće i naravno sa željom da pobedimo", rekao je košarkaš FMP-a Stefan Momirov.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.