Jovanović o najtežem gostovanju...

Izvor: Sportske.net, 25.Jan.2020, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović o najtežem gostovanju...

Trener košarkaša FMP-a Vladimir Jovanović rekao danas da je Mornar u dobroj formi, ali da njegova ekipa posle serije loših rezultata ponovo želi da igra dobru košarku.

"Očekuje nas jedno od najtežih gostovanja. Ekipa Mornara igra brzu, napadačku košarku sa puno šuteva za tri poena. U dobroj su formi i ne kriju da žele da igraju plej-off. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mi posle nekoliko lošijih utakmica želimo da ponovo igramo dobru košarku", rekao je Jovanović.

Košarkaši FMP-a sutra od 20.00 gostuju Mornaru, u utakmici 17. kola ABA lige.

Ekipa iz Železnika je trenutno peta na tabeli regionalnog takmičenja sa devet pobeda i sedam poraza, dok je Mornar šesti sa istim skorom.

"Idemo u goste veoma dobroj ekipi. U dobroj su formi i moramo držati maksimalnu koncentraciju i energiju tokom cele utakmice da bismo došli u položaj da pobedimo. Odbrana će biti ključ utakmice tako da ćemo pokušati da udjemo u utakmicu što čvršće i naravno sa željom da pobedimo", rekao je košarkaš FMP-a Stefan Momirov.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

FMP I JOVANOVIĆ GOSTUJU MORNARU: Želimo ponovo da igramo dobru košarku

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2020

Utakmice se igra sutra od 20 časova...Košarkaški FMP sutra od 20 časova gostuju u Baru protiv Mornara u 17. kolu ABA lige. Trener Pantera Vladimir Jovanović ističe da su Barani u dobroj formi, ali da njegov tima posle serije loših rezultata ponovo želi da pobeđuje... - Očekuje nas jedno od...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.