Jokić ne laže, mrzim košarku VIDEO

Izvor: B92, 07.Jul.2023, 20:42

"Jokić ne laže, mrzim košarku" VIDEO

Drejmond Grin, košarkaš Golden Stejt Voriorsa, saglasan je sa Nikolom Jokićem koji je rekao da mu je košarka posao i da ga ne voli.

Jokić je posle osvojene titule rekao da mu je košarka posao i da svako ko kaže da voli posao, da laže, što samim tim znači da ni on ne voli košarku kao posao i sve ono što donosi taj sport.

Grin je u podkastu kod Pola Džordža kazao da je Jokić u pravu kada je to rekao, istakavši da voli da igra šarku, ali mrzi sve ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ona kao sport nosi.

"Volim da igram košarku i volim da se takmičim. Ali, on (Jokić) ne laže. Mrzim je. Ne želim da zvučim kao neko ko uzima sve ovo zdravo za gotovo, zato što možete da vidite da svaki put kada zakoračim na parket, košarku ne uzimam zdravo za gotovo", rekao je Grin i dodao:

"Ali, govoreći o Džokerovoj poenti, košarka je posao. Morate da se pojavite na poslu svaki dan i da igrate. Uprkos bilo čemu što se možda dešava na poslu, kod kuće ili u svetu. Morate da se pojavite i 'isporučite' svoje".

Grin je uporedio košarkaše sa glumcima.

"Ljudi vide glumca i pomisle da i oni žele da budu glumci jer su oni na televizoru. A uz sve to ide mnogo sr**a, jako puno. Politika svega toga... sve to je užasno. Isto je i sa nama. Toliko sr**a ide uz ovaj sport, politike...", kazao je Drejmond.

"Ali, isto tako ne bih menjao posao ni za jedan drugi na svetu. Veoma sam zahvalan, volim što sam u stanju da radim ovaj posao i da živim od njega. Volim košarku od druge godine, mogu da živim od nje i da izdržavam porodicu – to je neverovatno. To nimalo ne uzimam zdravo za gotovo. Ali, posao mrzim, apsolutno ga mrzim".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DREJMOND GRIN SE SLAŽE SA JOKIĆEM: ‘Volim košarku, ali je i mrzim!’ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Jul.2023, 09:54

Razume srpskog asa. Nikola Jokić iznenadio je sve svojom hladnokrvnošću, nakon osvojene NBA titule. On je doslovno rekao kako je posao završen i sada mogu da idu kućama. Njegov stav u potpunosti razume, sada već možemo reći legenda Golden Stejta – Drejmond Grin. ‘Volim da igram košarku i...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.