Jokić može da igra u bilo kojoj eri, najveštiji je svih vremena VIDEO

Izvor: B92, 28.Feb.2024, 16:37

"Jokić može da igra u bilo kojoj eri, najveštiji je svih vremena" VIDEO

Stefon Marberi, proslavljeni američki košarkaš, pohvalno je pričao o Nikoli Jokiću i njegovoj igri.

Jokić igra fenomenalnu košarku ove sezone, a posebno je impresivan posle Ol-star pauze, te na poslednje tri utakmice beleži 27 poena, 17 skokova i 15 asistencija.

"On je definitivno najveštiji centar koga sam ikada video u košarci. Može da igra u bilo kojoj eri zbog svoje veličine, sposobnosti da šutira loptu i da je dodaje. Takođe, može da dribla loptu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ali njegov pregled igre, može da vidi kako 'vetar duva' kada asistira. Kada mu predaš loptu, kada izvodi akciju 'zoom', zbog prostora koji tada postoji, stvara se mnogo različitih prilika za kreiranje. Čini se da imaju nešto što, bez obzira koliko su talentovane druge ekipe, imaju ovu jedinstvenost i hemiju koja vas podseća na stare Sparse. Rotiraju se, ne prestaju sa rotacijama. Vrlo retko ih vidite da odustaju od igre. Igraju svaku posedu do kraja", rekao je Marberi u podkastu "The art of hoop".

Jokić je posebno impresivan bio u poslednjoj utakmici protiv Golden Stejt Voriorsa u kojoj je imao 32 poena, 16 skokova i 16 asistencija.

Srpski košarkaš ove sezone prosečno beleži 26 poena, 12,3 skokova i 9,3 asistencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Jokić može da igra u bilo kojoj eri, najvještiji je svih vremena" (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Feb.2024

​Stefon Marberi, proslavljeni američki košarkaš, pohvalno je pričao o sjajnom Nikoli Jokiću i njegovoj igri.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.