Jokić će košarku učiti od jedne dame

Izvor: Vesti-online.com, 17.Nov.2018, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić će košarku učiti od jedne dame

Denver Nagetsi, klub za koji nastupa srpski košarkaš Nikola Jokić doveo je u svoje redove legendarnu košarkašicu Su Bird.

Bird se pridružuje Nagetsima kao saradnik za košarkaške operacije i radiće uz predsednika košarkaških operacija Tima Konelija.

- Veoma smo uzbuđeni što nam se Su priključuje organizaciji. Njena biografija govori umesto nje i ona će nam doneti veoma jedinstveno viđenje igre - rekao je Koneli.

Bird je u svojoj karijeri, pored tri WNBA titule, bila i 11 puta Ol-star, našla se u najboljem timu sezone pet puta, a trenutno je i odigrala najviše utakmica u istoriji lige (508).
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.