Jokić: Nemam problem sa tim da igram u minutima kada je pobednik već rešen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Apr.2023, 18:06

Jokić: Nemam problem sa tim da igram u minutima kada je pobednik već rešen

Srpski košarkaški reprezentativac Nikola Jokić izjavio je posle utakmice sa ekipom Minesote da mu nije problem da igra u minutima meča kad je pobednik već rešen.

Košarkaši Denvera savladali su noćas na svom terenu ekipu Minesote rezultatom 109:80, u prvom meču prvog kola plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige, a Jokić je bio u igri i kada je pobednik bio uveliko odlučen.

"Nemam problem sa tim da igram u minutima kada je pobednik već rešen. Radio sam to prve >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dve-tri godine u Denveru, tako da mi ne smeta, zaista. Gober i Tauns rade dobar posao. Da, u plej-of utakmici sigurno će biti malo nategnuto. Bili su dobri, zato se nadam da bih mogao da bude i sam malo bolji u sledećoj utakmici", izjavio je Jokić za NBA TV.

Osvrnuo se potom na partiju saigrača Džamala Marija na meču sa Minesotom.

"On je često naš prvi igrač. To je dobra stvar u ovom timu, jer ne postoji ego, nemamo problem kada neko preuzme odgovornost. Nekada je to Džamal, nekada Eron Gordon, Majk Porter Džunior, Brus Braun, itd. Nemamo problem sa tim i to je ono što nas čini dobrom ekipom. Ove godine uživam da gledam košarku, obično ne volim da gledam utakmice. Ove godine mi se baš dopada. Liga je puna talenta. Kao gledalac, navijač ili igrač možeš zaista da pogledaš dobre utakmice i da uživaš u igri i NBA ligi", zaključio je dvostruki osvajača MVP nagrada u NBA ligi.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.