Je l sramota to što je uradio Branko Lazić?

Izvor: B92, 06.Jan.2024, 13:30

"Je l' sramota to što je uradio Branko Lazić?"

Srpski košarkaški trener Vlade Đurović analizirao je evroligaški derbi, a interesantno zapažanje imao je o činjenici da je Branko Lazić napravio pet faulova.

Kapiten crveno-belih je drugi meč zaredom pre vremena završio utakmicu, ovoga puta u derbiju, koji je pripao njegovom timu rezultatom 88:72.

"Moram da naglasim Lazića, drugu utakmicu zaredom pravi pet penala. Nema koševa, ali zašto samo on mora da napravi pet penala? Neki drugi igrači to ne bi trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da urade? Je l' to sramota, egoizam? 'Što ja da napravim pet penala, neka napravi neko drugi'. Ranije je izlazilo po četiri, pet igrača sa po pet penala, pa šta? Nekad su ekipe završavale utakmice sa po četiri i tri igrača. Kad se boriš, daj sve od sebe, neće to da smeta, kad je Zvezda počela da igra agresivnije, počela je i da pobeđuje", rekao je Đurović.

Đurović, koji radi kao stručni konsultant TV Arena Sport, kaže da su crno-beli bili bez promašaj sa linije penala, što je bio jedini parametar u kojem su bili bolji od rivala.

"Zvezda je dobila utakmicu u prvom poluvremenu, Partizan što je dobio dve četvrtine posle minimalno nije ništa značilo. Bila bi još veća razlika da je Zvezda malo bolje šutirala slobodna bacanja (15/22), a Partizan nije promašio nijedno i to je jedini segment u kojem je Partizan bio bolji (12/12). U svemu drugom je Zvezda bila bolje i zasluženo je pobedila i nema šta da se priča", kazao je on.

Pohvalio je i iskusnog Miloša Teodosića, igrača utakmice.

"Teo - sjajan, fenomenalan, u ovim godinama pokazao je kako igraju doktori ovu igru. Kao što igraju Jokić i Dončić, tako on igra na ovim terenima. Sve je pokazao što bi košarka trebalo da pokaže i tu nema nikakve dileme", istakao je Đurović.

Zvezda u subotu od 17.00 gostuje Cedevita Olimpiji, dok će Partizan dva sata kasnije dočekati Krku. Prenos oba meča je na TV B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Je li sramota ono što je Lazić učinio u večitom derbiju?" Vlade Đurović VIDNO BESAN zbog određenih stvari

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2024

Smatra da neki igrači treba više energije da ulažu...Srpski košarkaški trener Vlade Đurović analizirao je evroligaški derbi Crvene zvezde i Partizana, a zanimljivo zapažanje imao je o činjenici da je Branko Lazić napravio pet faulova...Kapiten crveno-belih je drugi meč zaredom pre vremena...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.