Javne ličnosti odigrale “Koš za sreću“

Izvor: Poznati.info, 23.Jun.2015, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javne ličnosti odigrale “Koš za sreću“

Javne ličnosti su drugu godinu zaredom u okviru Sportskog leta Fontana a u organizaciji udruženja mladih Večernja škola koju vodi Petar Lazić, odigrali košarkaški meč Koš za sreću 2, čiji je cilj bio pomoć Prvom srpskom društvu za disleksiju.

Uz dobru atmosferu na terenima pored fontane snage su odmerili plav, čije su boje između ostalih branili maneken Vlada Vuksanović, glumac Viktor Savić, grandov voditelj Igor Ćurčić, sportski novinar Igor Vujičin >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << kao i košarkaš Saragose Stevan Jelovac.

Dok su na strani zelenih bili i igrač Valensije Nemanja Nedović, proslavljeni odbojkaški reprezentativac Andrija Gerić, Škabo, reditelj spotova Andrej Ilić i kaskader Uroš Ćertić. Plavi su oslabljeni bez reprezentativca Bogdana Bogdanovića koji je morao da otputuje u Ameriku uspeli da slave100 prema 98.

Medalje I pehar samo su uveličali dobru atmosferu I druženje čiji je cilj bio da se prikupi što više sredstava kao donacija za Prvo srpsko udruženje disleksičara. I dok se Vuksanović slikao sa devojčicama, Viktor Savić je ozbiljno shvatio meč i bodrio ekipu.

Ćurčić je u maniru svakog Grandovca pauze između četvrtina proveo na telefonu verovatno ugovarajući nove tezge, a iako se sve vreme šalio na svoj račun kako nije godinama potrčao, uspeo je da na terenu parira aktivnim sportistima i sa 10 poena i 5 skokova da doprinos drugom uzastopnom zlatu plavih.

Autor: Goran, Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.