Jaramazov povratak na teren, kada će igrati utakmice?

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2020, 20:35

Jaramazov povratak na teren, kada će igrati utakmice?

Čekamo povratak utakmicama Ognjena Jaramaza...

Duže od mesec dana ne gledamo Ognjena Jaramaza, košarkaša koji je doživeo tešku povredu početkom ove sezone.

On je doživeo povredu prsta ruke kojom šutira, a za sada je skinuo gips što je značajan napredak.



"Osećam se dobro, kost zarasta kako treba, nadam se kroz dve-tri nedelje da ću moći da igram utakmice. Odlično se osećam, ali ne mogu ruku da koristim kao ranije, radim da vratim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << funkcionalnost, treniram, radim vežbice, radim sa Vladom Radonjićem, malo košarku, koliko mogu"
, rekao je Ognjen Jaramaz, prenosi "Mondo".

Počeo je i lagani rad sa loptom.

"Uželeo sam se igre baš mnogo. Sada je pet nedelja kako sam na prinudnoj pauzi. I te kako sam se uželeo i jedva čekam utakmice. Trudio sam se da održavam svoje telo i formu koliko je moguće. Bilo mi je teško da gledam, jer ne mogu da pomognem", istakao je Jaramaz.

Ekipa Partizana polako ulazi u dobru formu, pobedili su u tri uzastopna meča nakon dolaska Filipovskog.

"Velika stvar su tri vezane pobede, mnogo važna pobeda protiv Uniksa. Napredak je evidentan, a potrebno je još mnogo da dođemo na željeni nivo", rekao je Jaramaz.

Dakle, bliži se njegov povratak na teren, videćemo i kada...
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Jaramaz na terenu za dve do tri nedelje

Izvor: RTS, 20.Nov.2020, 12:50

Košarkaš Partizana Ognjen Jaramaz nada se da će za tri nedelje ponovo biti na terenu. . Jaramaz je već pet sedmica van stroja zbog preloma prsta na šuterskoj ruci, koju je zadobio na meču 3. kola ABA lige protiv FMP-a..."Pre tri-četiri dana sam skinuo longetu. Osećam...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.