JOKIĆEV ČAS KOŠARKE: Novi DABL-DABL Srbina u pobedi Nagetsa (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 08:35

JOKIĆEV ČAS KOŠARKE: Novi DABL-DABL Srbina u pobedi Nagetsa (VIDEO)

Pokazao mladom Bosancu kako se to radi...
Nikola Jokić je nezaustavljiv! Sada je razbio Minesota Timbervulfse u direktnom duelu za prvo mesto na tabeli Zapadne konferencije NBA lige. Denver Nagetsi su meč dobili 115:112, a centar iz Sombora je upisao dabl-dabl sa 35 poena i 16 skokova.
Bila je MInesota na ovom meču bez sva tri svoja ključna visoka igrača, pošto je Karl Entoni Tauns povređen već neko vreme, a duel su preskočili i Naz Rid i Rudi Gober. Na centru je startovao krilni košarkaš Kajl Anderson, ali je vrlo brzo ušao Luka Garza i zaigrao protiv Jokića. Reprezentativac Bosne i Hercegovine je na kraju upisao 11 poena i 6 skokova.
Što se tiče Minesote sjajni Entoni Edvards je ubacio...
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.