JOKIĆ: Košarka nije glavna stvar u mom životu, već nešto u čemu sam dobar

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 09:57

JOKIĆ: Košarka nije glavna stvar u mom životu, već nešto u čemu sam dobar

MVP finala spreman za pobedničku paradu.

Centar Denvera i srpski reprezentativac Nikola Jokić izjavio je danas da košarka nije glavna stvar u njegovom životu, već nešto u čemu je zaista dobar. Jokić je sa ekipom Denvera osvojio titulu u NBA ligi, a srpski košarkaš je proglašen za najkorisnijeg igrača (MVP) finalne serije. Denver je trijumfom nad Majamijem u finalnoj seriji 4:1 došao do prve titule u istoriji kluba.

 - Osećaj je dobar. Uvek je dobro kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dođete do cilja, ali sve je u putovanju. Gubite, osećate se pod pritiskom i stresom, sumnjate u sebe. Kada ostvarite cilj, sve je opušteno - rekao je Jokić u razgovoru za NBA Tudej sa Malikom Endruz i istakao da veruje da može da bude još bolji. - Mislim da mogu da budem bolji, ali morate da se žrtvujete. Košarka nije glavna stvar u mom životu, ona je nešto u čemu sam dobar.

Trener Denvera Majk Meloun izjavio je posle osvajanja titule da očekuje još trofeja za Denver.

 - Meloun je vrlo takmičarski nastrojen. Šta god da igrate sa njim, voli da se takmiči. Uvek želi više i to je razlog zašto smo pobedili - naveo je srpski košarkaš.

Srpski košarkaš je izneo niz pohvala na račun saigrača Džamala Mareja i trener Melouna.

 - Zaista im verujem. To je najvažnija stvar i zato pobeđujemo. Džamal je bio povređen i mislio je da će ga klub trejdovati. Igrao je loše, mediji su govorili loše o njemu. Ali, dokazao je svima... Ne svima, sebi je dokazao da može da predvodi šampionski tim - istakao je Jokić.

Jokić će danas sa Nagetsima imati šampionsku paradu na ulicama Denvera, a potom će otputovati u Srbiju. Novinarka je

 - Videćemo, ne znam. Ne želim ništa veliko, želim da se opustim, odem kući i budem u blizini prijatelja i porodice. I samo da uživam u trenutku - istakao je Jokić.

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.